Επιστροφή στην Αρχική.
 

Τα παρακάτω ακούστηκαν στο Metropolis 95,5 με την χρονική σειρά που τα παρουσιάζουμε (στην συνέχεια γράφτηκαν στο Metropolisradio.gr.)

ΛΙΑΚΑΚΟΣ: 'Ετοιμος να αναλάβω τον Γ.Σ.'

Ο Δημήτρης Λιακάκος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις παραιτήσεις των μελών του Γυμναστικού Ηρακλής και εξέφρασε την επιθυμία να ασχοληθεί με την ομάδα. Ο παράγοντας των «κυανολεύκων» υπογράμμισε: «Αυτό ήταν προδιαγεγραμμένο. Βλέπαμε πως λειτουργούσαν ορισμένοι, πιστεύω ότι θα βρεθούν άτομα. Εγώ ενδιαφέρομαι για την ομάδα, από πρόεδρος ως κλητήρας. Βέβαια και θα ασχοληθώ, το λέω. Υπάρχει ένα τιμ που απαρτίζεται από αξιόλογα άτομα, Ηρακλειδείς. Αν υπάρχει ένα έγγραφο το οποίο αναφέρει ότι οριστικά έχουν παραιτηθεί, τότε είμαι έτοιμος από αύριο να αναλάβω. Στον Ηρακλή θα δώσω πολλά, αρκεί όλα να είναι καθαρά. Κάποιοι δεν ασχολήθηκαν για το καλό της ομάδος, αλλά για το δικό τους συμφέρον και κέρδισαν απ αυτό. Εγώ δεν επιθυμώ να κερδίσω κάτι από την ομάδα, την δουλειά μου την έχω. Θα υπάρχουν έμπειροι παράγοντες που θα πλαισιωθούν από νέους ανθρώπους. Με την απαξίωση δεν πάμε πουθενά».

Στην συνέχεια έκανε παρέμβαση ο κ. Τσιλόπουλος ο οποίος είναι αντιπρόδρεος στο σημερινό Δ.Σ.

Ο Ηρακλής Τσιλόπουλος επίσης έκανε παρέμβαση λέγοντας: "Δεν παραιτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο, αν γίνονταν αυτό θα αναλάμβανα την προεδρία ως αναπληρωτής πρόεδρος του Γυμναστικού και θα καλούσα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για αναδιάρθρωση. Παραιτήθηκαν από το αξίωμα όχι από την θέση τους στο διοικητικό συμβούλιο. Λυπάμαι πάντως γι' αυτά που γίνονται στον Ηρακλή, την ώρα που ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τα 100 (χρόνια) ζωής της ομάδος"

Τέλος από την Αθήνα όπου βρισκόταν έκανε παρέμβαση και ο κ. Παναγόπουλος.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: "Παραμένω στο Δ.Σ."

Ο Νίκος Παναγόπουλος έκανε παρέμβαση στο θέμα της παραίτησης του ιδίου και την επόμενη μέρα. "Αυτή η διοίκηση θα συνεχίσει το έργο της για το καλό του Ηρακλή. Η θητεία της τελειώνει τον Μάιο του 2008. Εγώ λόγω κάποιου προβλήματος δεν μπορώ να συνεχίσω από το αξίωμα του προέδρου αλλά παραμένω στο διοικητικό συμβούλιο. Επίσης και ο κ. Λεώνης παραιτήθηκε από την θέση του ταμία και όχι από την θέση του στην διοίκηση. Υπάρχουν δύο σχήματα, του βούβαλου που πάει μπροστά και αν χαθεί, διαλύεται το κοπάδι. Αλλά και της χήνας όπου εναλλάσσονται στην κορυφή του σμήνους. Αυτό ισχύει στον Ηρακλή. Ο Γυμναστικός είναι μία... δεξαμενή αξιόλογων ανθρώπων. Ο κ. Λιακάκος θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Μάιο του 2008".