Ερασιτεχνικό site φίλων του

ΗΡΑΚΛΗ

Δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας

     

Τελευταία ενημέρωση 03/01/2009 00:23

Να θυμάστε ΟΛΟΙ : Το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, δεν θα το αφήσουμε ΕΜΕΙΣ...

ΗΡΑΚΛΗΣ  1908 - 2008

100 χρόνια ... και συνεχίζουμε ...

 

Η βαθμολογία της SuperLeague 08-09, με τον μοναδικό τρόπο του iraklisfc.gr  (15η αγωνιστική)

 

Παρωδία ... (31/12/08 09:00)

Τα γεγονότα τα ξέρετε ... Μερικά σχόλια από εμάς :

ΠΑΡΩΔΙΑ εκδήλωση για ένα τεράστιο μέγεθος. 100 χρόνια ΙΣΤΟΡΙΑΣ του συλλόγου με το όνομα ΗΡΑΚΛΗΣ, γιορτάστηκαν φτωχότερα και από ότι θα γινόταν σε χωριό. ΟΥΤΕ ΜΙΑ εκδήλωση της προκοπής. Μέχρι και διεύθυνση στο Inetrnet καταχωρήθηκε (http://www.iraklis100.org/) αλλά ακόμα να ανέβει υλικό. "σύντομα κοντά σας ..." Πόσο σύντομα άραγε; Ποιός έφταιξε γι' αυτό; Τι έφταιξε; Η επιτροπή που συστάθηκε λειτούργησε ποτέ; Εμείς θα μάθουμε ποτέ τι συνέβη; Θα παραιτηθεί κανείς; Ακόμα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν ίδιο με αυτό της γιορτής του συμπολίτη για τα 80 χρόνια. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κύριοι είναι μεγαλύτερος από το μπόϊ σας (ως εδώ κανένα πρόβλημα) ψηλώστε εσείς, ΜΗΝ ΚΟΝΤΕΝΕΤΕ τον ΗΡΑΚΛΗ (αυτό είναι το πρόβλημα).

 

Μετά ήρθε η αντίδραση του κόσμου. Η αγανάκτηση μεγάλη και οι λόγοι πολλοί. Για τον εορτασμό παρωδία, ΚΥΡΙΩΣ όμως για την ΚΟΡΟΪΔΙΑ τόσων χρόνων σε μια σειρά ζητημάτων του Συλλόγου με κύριο αυτό του γηπέδου. Παράγοντες κατώτεροι των περιστάσεων, πολιτικοί με ψέματα και υποσχέσεις. Και τώρα όλοι αυτοί παρόντες για την γιορτή... Αιδώς Αργείοι ...

Δυστυχώς όμως  η συγκέντρωση αγανάκτησης δεν μπόρεσε να μείνει στα πλαίσια μιας συγκέντρωση διαμαρτυρίας και είχαμε δράση... Δεν έπρεπε, δεν το άξιζε ο Σύλλογος με την ευρύτερη έννοια.

Οι αντιδράσεις δεν έμειναν μόνο έξω, αλλά μπήκαν και μέσα στο ΚΘΒΕ. Με πανώ, με φωνές και άλλα ωραία. Τα άκουσαν οι πολιτικοί, τα άκουσαν κάποιοι παράγοντες τα άκουσαν και κάποιοι αθλητές. Η Βούλα Πατουλίδου μια από αυτούς. Την ιστορία δεν την γνωρίζουμε, αν ήθελε να φύγει ή συνέβησαν άλλα ... ( ο Π. Στέλλας γράφει στο goalday.gr πως ουσιαστικά την οδήγησαν στην έξοδο ..., ποιός ξέρει; εμείς πάντως όχι), σίγουρα όμως δεν χρειαζόταν να ακουστούν αυτά που ακούστηκαν.

Οι πολιτικοί αποχώρησαν, εκτός του κ. Ορφανού. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τα ... κότσια  του. Με την ευκαιρία εμείς θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Ορφανό για την βοήθεια του στην υπόθεση "γήπεδο στον ΗΡΑΚΛΗ". Ήταν ο πιο ουσιαστικός από όλους μέχρι τώρα. κ. Ορφανέ σε ευχαριστούμε.

 

Για τον κ. Καράογλου τι να πει κανείς; Το γιαούρτι ή άσχετος του το έριξε ή κάποιος που δεν ξέρει σημάδι. Γιατί είναι μεν πολιτικός, αλλά Ηρακληδέας από τους καλύτερους.

(από το goalday.gr 24/12/08) Θόδωρος Καράογλου :Καλά έκαναν και διαμαρτυρήθηκαν οι φίλοι της ομάδας, αλλά έπρεπε να το κάνουν με τρόπο που ταιριάζει στο ήθος και στον πολιτισμό που πρεσβεύει ο Ηρακλής ως σύλλογος. Αποδοκιμασίες, βρισιές και γιαούρτια δεν ταιριάζουν στον κόσμο του Ηρακλή και ειδικά σε ανθρώπους που έχουν τεράστια προσφορά ο καθένας στον τομέα του.

κ. Καράογλου συγνώμη για το λάθος αυτό, εμείς σε εκτιμούμε, σε θεωρούμε έναν από εμάς.

Και μια απορία. Γιατί τόσες ηχηρές απουσίες ανθρώπων του Ηρακλή. Γίνεται τέτοια εκδήλωση χωρίς Ρέμο, Χατζηπαναγή, Κράβαρικ, Ντ. Κοσμόπουλο, χωρίς παίκτες της ΠΑΕ, και πόσοι άλλοι άραγε ...; Απίστευτο.

 

 

Μέσα ή έξω ...; (23/11/08 23:25)

Ιδού λοιπόν το ερώτημα.

Αύριο Κυριακή (7/12/08) όλοι ΜΕΣΑ.

Εδώ τα πράγματα είναι απλά και όμορφα. Θα πάμε να δούμε την αγαπημένη μας και να χειροκροτήσουμε τον άνθρωπο "ζωντανή ιστορία" (όπως συνηθίζεται να λέγεται),  Σωτήρη Ζακαπίδα. Να δούμε και μια ακόμα νίκη (άχαστο).

Μεθαύριο Δευτέρα (8/12/08) όμως;

και ΜΕΣΑ και ΕΞΩ.

ΚΡΙΜΑ, αλλά έτσι είναι.

ΜΕΣΑ :

γιατί εκτός από τους γραβατωμένους δημοσιοσχετίστες θα είναι και ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ (με το Η κεφαλαίο), παλιοί αθλητές, παράγοντες, αλλά και απλοί φίλαθλοι. Για να τιμήσουν και να τιμηθούν.

ΕΞΩ :

γιατί πράγματι " ... Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 100 ΤΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ! ..." (από την ανακοίνωση της Α.Θ.10).

Τι να πούμε :

για το σπουδαίο φιλικό που δεν έγινε ποτέ;

για την συναυλία που δεν έγινε ποτέ;

για το άνοιγμα στην κοινωνία, ώστε να νιώσουν όλοι αυτήν την επέτειο σαν ένα κομμάτι της πόλης;

για τις εκατό συλλεκτικές φανέλες (των εκατό ευρώ!!!);

για την γιορτή με ΟΛΟ τον κόσμο της ομάδας που δεν έγινε ΠΟΤΕ;

και για τόσα ακόμη που δεν έγιναν ποτέ;

 

 

 

 

Επισκέψεις από 3/1/09  Hit Counter

 

Αρχική

 

Βαθμολογία 08-09

Βαθμολογία 07-08

τελική  βαθμολογία 06-07

 

με τον μοναδικό τρόπο

 του iraklisfc.gr

 

Προηγούμενα κείμενα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY 2007

 

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008

ΙΟΥΛΙΟΣ 2008

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008

ΜΑΪΟΣ 2008

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008

ΜΑΡΤΙΟΣ 2008

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2008

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2007

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007

ΙΟΥΛΙΟΣ 2007

ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

ΜΑΪΟΣ 2007

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007

ΜΑΡΤΙΟΣ 2007

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2007

Volley Final 8

 

Κακίες

 

Γενική
Συνέλευση Γ.Σ.

 

Επικοινωνήστε ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ μαζί μας. Στείλτε μας

απόψεις & σχόλια

 

Email : iraklisfc@gmail.com